Logomerking

Det er mulig å merke tekstiler og andre profileringsprodukter på mange måter og med ulike teknikker. Her er noen av dem:

Brodering

Brodert logo passer bra til de fleste plagg og gir et eksklusivt resultat. Vi har en moderne maskinpark og benytter tråd av beste kvalitet for å sikre et optimalt resultat. For å kunne brodere må det lages et broderingskort, det betyr å stingsette en logo. Hvert sting i logoen får sin markering. Dersom du er i tvil om hvordan resultatet blir kan du be om en prøvebrodering.

Silketrykk

Silketrykk er en trykkmetode hvor man trykker direkte på underlaget/ tekstilen. Egner seg for å trykke bilder, grafikk, logoer og tekster. Trykkfargen blir overført til underlaget gjennom en stram finmasket duk der motivet er avtegnet med lakk som en sjablong med åpne og tette partier. Denne trykkemetoden egner seg spesielt godt til litt større serier og gir et mykt og holdbart resultat.

Transfertrykk

Transfertrykk er en metode der motivet trykkes på et spesielt papir for så monteres på produktet ved hjelp av en varmepresse. Arbiro benytter transfermerker fra Avery Dennison NTP, er en av verdens ledende aktører innen produksjon av transfer. Transfertrykk gir god fargegjengivelse og detaljerte klare trykk. Merkene fra Avery Dennison NTP er miljøvennlige og Øko-Tex godkjente. Arbiro har oppbevaringssystem for ferdigproduserte merker, disse kan hentes ut fra lager og monteres på kundens plagg etter behov. Transfertrykk kan benyttes på de fleste tekstilprodukter, også på arbeidsklær, ryggsekker og bagger.