Myggstikkheler

Myggstikkheler

Dette er en kløelindrende "klikker" som kan brukes etter insektsstikk,- og bitt. Bruker piezoelektriske støt til å lindre kløen. Du plasserer klikkeren på det berørte området, og trykker på den røde knappen fem til ti ganger for umiddelbar virkning. Dette er en meget kompakt og lett "klikker", som er genial å ha med på tur.


Pris 136,00 kr


   Send forespørsel direkte på nettsiden eller via e-post/telefon
   Forespørsler fra privatpersoner blir ikke besvart

Antall


Produktfarge

White


Total pris kr


Vis utregning

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: Myggstikkheler
stk.

   700 18440
   marked@arbiro.noLifeSystems®

Kompromissløs kvalitet og ytelse er kjernen i hvert eneste Lifesystems-produkt.

Våre førstehjelpssett har ikke bare den høyeste kvaliteten på innholdet, men er også pakket i værbestandig og slitesterke etuier. Våre myggnett er laget av sterk hexagonal mesh og har enkle justeringssystemer. Våre innsektsmidler benytter spesialtilpassede formler for å ivareta den beste beskyttelsen hvor enn du skal. Og produktene i vårt «mountain survival» sortiment har blitt utprøvd og testet i noen av verdens mest fiendtlige omgivelser for å gi høyest mulig ytelse og beskyttelse fra elementene.

Enten du reiser jorden rundt eller bare skal på en dagstur i friluft, er din helse og sikkerhet ivaretatt. Vårt mål i Lifesystems er å tilby den essensielle beskyttelsen du trenger uten å inngå kompromisser ? fordi du heller skal trenge å gjøre det.


Vis samtlige produkter fra LifeSystems®
Artikkelnummer LS6540
Prisinformasjon Alla priser är NOK ekskl. mva.